q Konfliktuskezelés.hu - Bizalom hivatások I. rész

Konfliktuskezelés.huBizalom hivatások I. rész


 

Az egész úgy kezdődött, hogy páran, akiknek közünk van a fotózáshoz összeálltunk egy képsorozathoz. Kipróbálunk egy új stúdiót, mindenkinek lettek friss fotói és egy remek délutánt töltöttünk együtt. És végre nem megrendelésre fotóztunk, hanem a saját szórakozásunkra. Mert ilyen is kell néha, ha az ember kreatívnak született. :)

De ami ezután jött, arra nem számítottam.

Esküvői ruhás fotókról beszélünk, illetve western stílusról. Nagyjából az összes fotónál feltüntettük, hogy modellekről van szó, TFCD fotózás (amikor mindenki a munkaanyagért dolgozik), tehát nem a saját esküvői fotónk. Nos, az emberek nagy része efelett valahogy elsiklott. De ez nem az ő hibájuk. Illetve részben. Ilyen a mai világ. Csak áttekerjük az infókat gyorsan, pergetjük őket ébredés után, utazás közben, ebédszünetben, bátrabbak vezetéskor is...és a lényeget nem mindig vesszük észre. Csak azt látjuk, amit látni akarunk. Csak azt értelmezzük a posztokban, ami nekünk kedves. Vagy ha nem, akkor végre szembe lehet szállni és bizonygatni a saját igazunkat.

Ha pedig egy ilyen fotózáson az egyik modellnek komoly párkapcsolata van, ezek a felszínes áttekeréseket eredményező kérdések bosszantó perceket tudnak okozni. És itt merült fel bennem a másik gondolat. Vajon miért olyan egyértelmű, hogy az ember gyorsan és könnyedén váltogatja a kapcsolatait? Hogy szinte már természetes, hogy egy házasság csak ideig-óráig tart és eleve szakításra van elrendelve? Szerintem ez egyáltalán nem normális. Nem mondom, hogy az ember maradjon benne egy rossz kapcsolatban, mert a boldogság és a szeretet a legfontosabb. De az se legyen természetes, hogy könnyedén eldobáljuk párjainkat, csak mert egy kapcsolatért tenni is kell.

Fura ez az online világ. Nagyon szeretem, de az emberek sokszor annyira felpörögnek attól, hogy minden azonnal elérhető, hogy észre sem vesszük a lényeget. Mert az a szemnek, ugye, láthatatlan...

 

www.chili007.hu/Média száma
4
Megtekintés
3573 / 86
Dátum
2017-03-02
Tartalom azonosító
10529
ED